Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Ένας λαμπρός, αυτοδημιούργητος νέος 35 ετών, με εξαιρετικό βιογραφικό....

 Η άνετη επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στον βαθύ παλαιοκομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ των τάσεων, των συνιστωσών κ των φραξιών, είναι αναμφίβολα μια πρώτη τεράστια πολιτική νίκη που του πιστώνεται. 

Ένας λαμπρός, αυτοδημιούργητος νέος 35 ετών, με εξαιρετικό βιογραφικό, χωρίς πλάτες, με όλους απέναντι του, επικράτησε, ναι, κι όμωςεπικράτησε!

 Με μαεστρικές πολιτικές κινήσεις ακόμη και υψηλού πολιτικού ρίσκου, τα κατάφερε, κέρδισε! Και μην έχετε καμία αμφιβολία, θα κερδίσει και τις επόμενες «μάχες» που έχει μπροστά του. Και στο Συνέδριο θα βγει κερδισμένος και στις Ευρωεκλογές, ο λαός θα βγει κερδισμένος δηλαδή!

Το «μυστικό» κύριοι αποχωρήσαντες ξέρετε ποιο είναι;
 Η δύναμη του και η επιτυχία του ξέρετε από που πηγάζει και που εδράζεται; Σ αυτό που εσείς απεχθάνεστε, λοιδορείτε κι απαξιώνετε, τη βάση!

Από εκεί αντλεί τη δύναμη του. Άρα, όποια κίνηση και να κάνετε για νέο κόμμα, θα δικαιώσετε ξανά τον Πρόεδρο και την εκτίμηση του για το 0,3%, γιατί τόσο αξίζει σ’ αυτούς που «χρησιμοποιούν» τη βάση μόνο για να τους εκλέγουν, κι έκτοτε, θέλουν να έχουν κλειστά αυτιά και μάτια.
Κι αυτό ισχύει για όλους τους πολιτικούς αργά ή γρήγορα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου