Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Τι σημαίνει Αναγένηση - επανίδρυση,

Σημαίνει Ισοπέδωση της παλαιάς  δομής, Οργανώση Μελών και Σχηματισμός Καινούργιας συγχρονισμένης με τις επιταγές των καιρών!

Σημαίνει  Ψηφιακή Μετασχηματισμένη & Συγχρονισμένη Επανάσταση της Πληροφορίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη! Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικονομική Άνθηση - Κοινωνική Πρόοδος - Περιβαλλοντική Προστασία!

Σημαίνει ότι ο σύλλογος χωρίζεται σε ομάδες δράσης και θεματικές ενότητες όπου τα μέλη αδιάλειπτα (με φυσική παρουσία και ηλεκτρονικό τρόπο) δρουν, συζητούν, παράγουν πολιτική!

Σημαίνει ότι ο σύλλογος  έχει ατζέντα, θέσεις, προτάσεις  που είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και που κάθε μέλος θα τα στηρίζει και θα τα προασπίζεται και η εκάστοτε προσωπική άποψη/γνώμη με πολιτικό πολιτισμό θα συγχρονίζεται με την συλλογική θέση!

Να καταγράψουμε  και να πούμε την πραγματικότητα με το όνομα της.

Νέοι/Νέες που δεν χαρακτηρίζονται από σταθερό τόπο διαβίωσης, στην περίπτωση που επιζητήσουν ενασχόληση με το σύλλογο  δεν βρίσκουν τη δέουσα δυνατότητα συμμετοχής!

Ε
υρισκόμενοι στην εποχή της Επαναστάσεως της Πληροφορίας - στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης, ψηφιακές  δομές είναι «εκ των ων ουκ άνευ».

Σ’ ένα  επίπεδο,  θα δοθεί έμφαση οργανωτικού χαρακτήρα,   δημιουργία ενεργών  ομάδων  σε φυσική και ψηφιακή διάσταση νέας γενιάς ανθρώπων είτε μορφής μελών είτε μορφής φίλων του συλλόγου.
Υποχρεωτικός  Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Νεολαίας του καινούργιου συλλογικού οργανισμού.

 Όλα οι ομάδες θα διοικούνται από ένα κεντρικό όργανο, το οποίο πάντα θα βρίσκεται δίπλα στον Πρόεδρο του συλλόγου, θα υπάρχει δηλαδή άμεση και στενή σχέση συλλόγου & νεολαίας!

 Με αυτό τον τρόπο η φωνή της νέας γενιάς θα έχει πάντα ισχυρή δυναμική, ισχυρό ρόλο και λόγο!

Κάθε  ομάδα θα έχει στόχο την παραγωγή ανάλυσης καταστάσεων της πραγματικότητας με διαχρονικά & σύγχρονα αναλυτικά εργαλεία. 

 Όσον αφορά την οικονομία, οι ομάδες της καινούργιας νεολαίας του συλλόγου πρέπει να ερευνήσουν, να υιοθετήσουν & να εφαρμόσουν διδάγματα & να παράξουν προτάσεις πολιτικής από ετερόδοξες σχολές οικονομικής σκέψης. 

Να ανακαλύψουν εκ νέου τις πραγματικές διδαχές του Σπουδαίου John Maynard Keynes από το Ιστορικών Προδιαγραφών Βιβλίο του την ΄΄Γενική Θεωρία της Απασχόλησης του Τόκου & του Χρήματος΄΄, να ΄΄βουτήξουν στους ωκεανούς΄΄ γνώσεων δυναμικά εξελισσόμενων σχολών όπως τα Μετα-κεϋνσιανά Οικονομικά (M. Kalecki, H. Minsky), ο Θεσμικός Κεϋνσιανισμός & η Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία (Modern Money Theory, MMT).

Κάθε ομάδα νεολαίας θα έχει στόχο την παραγωγή δομημένων επί της πραγματικότητας προτάσεων πολιτικής, οι οποίες με δομημένο τρόπο θα κατατίθενται στα κεντρικά όργανα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου!

 Σε κάθε ομάδα νεολαίας θα υφίσταται προσπάθεια δημιουργίας μικρών & ευέλικτων επιστημονικών think tanks (δεξαμενή σκέψησ)  για παρακολούθηση από επιστημονική σκοπιά σημαντικών ζητημάτων της επικαιρότητας σε τοπικό - περιφερειακό-ευρωπαϊκό-διεθνές επίπεδο, στόχος η παραγωγή αναλύσεων που θα βοηθούν το σύλλογο στην ανάλυση καταστάσεων σε τοπικό-περιφερειακό-ευρωπαϊκό-διεθνές επίπεδο!

Με την  αναγένηση του συλλόγου μας, ο Καινούργιος πια σύλλογος οφείλει και θ' αγκαλιάσει μια ισχυρή - σύγχρονη - καινοτόμα τεχνοκρατική προσέγγιση,   ως εργαλείο παραγωγής πολιτικού λόγου και χάραξης στρατηγικής!

 Απομάκρυνση στοιχείων παλιάς τακτικής, προώθηση περισσότερο ποσοτικοποιημένης/μετρήσιμης στοχοθεσίας σε προγραμματικό πλαίσιο!

 Αντιπολιτευτική ρητορική η οποία δεν θα διστάσει να υπερψηφίσει και χειροκροτήσει τα θετικά βήματα του Δήμου και της περιφέρειας, πάντοτε δε θα εστιάζει σε αντικειμενική και πολυδιάστατη κριτική, μια κριτική δε προσανατολισμένη σε βελτιωτικές προτάσεις σε σημεία τα οποία πραγματικά είναι προβληματικά.

Το κέντρο βάρους θα βρεθεί σε θετικού χαρακτήρα παρεμβάσεις.

Την ίδια στιγμή θα παραχθεί και θα προταχθεί στους χωριανούς ένα όραμα βάθους τουλάχιστον 10 -15 χρόνων μπροστά, το οποίο θα προκαλέσει το άμεσο ενδιαφέρον της νέας γενιάς, το οποίο θα αποκρυσταλλώνεται στους έξής στόχους!

 Ένα χωριό πρότυπο Δυτικού – Ευρωπαϊκού Κράτους.

Ένα χωριό ισχυρό Μέλος στον πυρήνα της ΕΕ,  της Ευρωζώνης!

Ένα χωριό όπου θα υλοποιεί εμβληματικές μεταρρυθμίσεις & μελλοντικά  έργα!

Ένα χωριό που θα βάλει στόχο σε βάθος χρόνου να καταστεί ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ  - ΜΟΝΑΔΙΚΌ

Εν ολίγοις απαιτείται το πρόταγμα ενός πραγματικού Δημοκρατικού - Υπερσύγχρονου - Στιβαρού Εκσυγχρονιστικού Οράματος!!!

******************************************

ΣΧΟΛΙΑ επί του ανοτέρω....

Η ανάρτηση περιέχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, πιστεύω ότι ενσαρκώνουν πολύτιμη τροφή για σκέψη.

Αυτά πρέπει να γίνουν!!!!

Αυτό που καταγράφω, είναι η εκδοχή μιας Καινοτόμας & Υπερσύγχρονης Τακτικής του 21ου αιώνα.

Έχω καταγράψει ενδιαφέρουσες προτάσεις σε πολλαπλά επίπεδα.

Επιζητώ την δημιουργία μιας καινούργιας συλλογικής κατάστασης μέσα από τον σύλλογο, επιζητώ μια ολική αναγένηση!

Βαθύτατα χαίρομαι που συμφωνείτε με την πρόταση μου!!!

Από καρδιάς και ψυχής ένα μεγάλο ευχαριστώ, βαθύτατα χαίρομαι που συμφωνείτε με τα προτεινόμενα εκ του γράφοντος.

Βαθύτατα χαίρομαι που συμφωνείτε με την πρόταση μου, ευχαριστώ από καρδιάς και ψυχής!!!

Επιζητώ να τοποθετηθούν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις, η ζωή οδηγεί τις εξελίξεις!

 Ευχες για δημιουργικό έργο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου