Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Eίμαστε εδώ για να σας ακούσουμε....

 «εμείς είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε ταπεινά και οι λύσεις που θα προτείνετε να γίνουν μέρος του κυβερνητικού μας προγράμματος» 

 «Είναι μια διαδικασία την οποία θα την συνεχίσουμε και στα προσυνέδρια τα οποία θα κάνουμε μέχρι το συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο.

 Η διαδικασία αυτή αλλάζει το μοντέλο παραγωγής πολιτικής για εμάς. Τα όργανα του κόμματος πάντα θα έχουν μεγάλη σημασία στην παραγωγή πολιτικής, αλλά πρέπει να έχει μια εξωστρέφεια το κόμμα στην κοινωνία. 

Δεν πιστεύω ότι οι λύσεις βγαίνουν μέσα από κλειστά δωμάτια. Πιστεύω ότι οι λύσεις βγαίνουν από την επαφή με μια ανοιχτή κοινωνία και νομίζω ότι έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη πλειοψηφία στη χώρα μας.

 Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή θα το ξανακάνουμε, έως ότου θα έχουμε την τιμή και την ευθύνη να εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας για το καλό όλης της κοινωνίας. 

Κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας, Αποκέντρωση, υποστήριξη στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και με την κλιματική αλλαγή, στην Παιδεία και, εννοείται, στην Υγεία».

Είναι ξεκάθαρα ζήτημα προτεραιότητας πολιτικής.

 Πώς θα χτίσουμε κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας όταν μία μελέτη εδώ πάει από τα τρία εκατομμύρια στα έξι; Εκατομμύρια εδώ, εκατομμύρια εκεί.......

Η πολιτική είναι θέμα προτεραιοτήτων.

«είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο, ένας έντιμος λειτουργός να βουρκώνει λέγοντας την πραγματικότητά του, αναφερόμενος στα σχόλια του πρωθυπουργού στη Βουλή; 

===================================

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε». 

 «η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να είναι όπως είμαστε εμείς τώρα. 

στα τοπικά θέματα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η περιοχή μαςς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το πρότυπο.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου