Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Our Village - Το χωριό μας! Τα χειρότερα δεν είναι πίσω, είναι μπροστά!

 Ότι κάνουμε να έχει έμπρακτο αποτέλεσμα στον πολίτη και ένα μακρόπρόθεσμο κληροδότημα στις Νέες γενιές...

«Αν υπάρχει μια χώρα που χρειάζεται τόνωση του παραγωγικού της ιστού, είναι η Ελλάδα. Ακούω για την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας ,τον τουρισμό, αλλά ο τουρισμός δεν δημιουργεί ωφέλειες στην παραγωγική διαδικασία», τονίζει ο κ.Λαπαβίτσας. «Η Ελλάδα χρειάζεται βιομηχανική παραγωγή κι αυτό δεν είναι απλό. 

Το χωριό μας έχει πολλές δυνατότητες για καλύτερη ζωή!
Κάνοντας μικρά αλλά στέρεα βήματα μπορούμε να φέρουμε σημαντικές αλλαγές στις ζωές των κατήκων στο παρών και στο μέλλοn!

Με μεγάλη χαρά παρουσίασα τις προτάσεις μας για ένα καθαρό, ασφαλή και δημιουργικό Χωριό!

 Είμαστε σε περίοδο Εθνικής  κρίσης και αναζητούμε νέες πολιτικές, νέες τακτικές  για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή!

 Με πολλή δουλειά, με συνεργασία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας!

Δεν υπάρχει σκεπτόμενος άνθρωπος που δεν το έχει αντιληφθεί!Τα χειρότερα δεν είναι πίσω, είναι μπροστά!

Κίνηση πολιτικής σκέψης με σκοπό την παραγωγή σοβαρών πολιτικών προτάσεων για το χωριό, την περιοχή και το Δήμο!

Υπάρχει κάποιος/α που διαφωνεί μαζί μας; 

Εδώ είμαστε, να τον/την ακούσουμε και γιατί όχι αν υπάρχει λογική επιχειρηματολογία να συμφωνήσουμε και μαζί του/της.

----------------------------------------------------------------

Χωρίς όραμα για το αύριο των χωριών μας, δεν μπορεί να υπάρχουν ούτε τα ίδια τα χωριά μας (σβήνουν κι εκεί οδεύουμε). Με το μοιρολόι κανένας δεν επανήλθε από βαριά αρρώστια γίνεται καημός,μαράζι και σιγολιώνει.

Θέλει σκέψη, θέλει δράση και είτε χάσει,είτε κερδίσει η επιλογή σου, να βγει πιο ζωντανός ο τόπος μας. ---------------------------------------------------------------

Το κάθε θεματικό think tank θα δουλεύει ως αυτόνομη ομάδα εργασίας - Δείτε αναλυτικά τις........θεματικές ενότητες.

Έτοιμη είναι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των πολιτών στα θεματικά think tanks του χωριού....... ( think tanks στην κοινωνία- στο τμήμα )

Με ανάρτησή του στο facebook ο..........αφέρει ότι οι δεξαμενές σκέψης είναι οργανωμένες γύρω από ........θεματικές ενότητες, ώστε ο νέος .."σύλλογος"....να συγκροτηθεί από τα μέλη του!

Στόχος των θεματικών δεξαμενών σκέψης είναι η αποτύπωση της δυναμικής του εκάστοτε πεδίου σε οπικό ,εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η παραγωγή σύγχρονων, προοδευτικών πολιτικών προτάσεων που θα ενημερώνουν το πολιτικό πρόγραμμα του ....συλλόγου. 

Το κάθε θεματικό think tank θα δουλεύει ως αυτόνομη ομάδα εργασίας και θα αναφέρεται στον Πρόεδρο του Σ........,  Συντονίστρια των think tanks είναι η ............. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου