Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Κύριοι Δημοσιογράφοι της "τσέπης σας" που η μόνη ερώτηση σα....

 Κύριοι Δημοσιογράφοι της "τσέπης σας" που η μόνη ερώτηση σας από το πρωί ήταν αν θα παραστεί στην Πορεία ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, λοιπόν σας λύθηκε η απορια  γιατί και στην Πορεία έδωσε το παρόν καθώς επίσης  πριν, είχε μεταβεί στο Μνημείο του ΕΑΤ - ΕΣΑ  στο Πάρκο Ελευθερίας καταθετώντας στεφάνι όπου ακολούθως  ξεναγήθηκε στους μαρτυρικους  χώρους των κρατητηριων από Μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθεντων και Εξορισθεντων Αντιστασιακων 1967-1974.!!! 

Αλλά για πείτε μας και  Εσεις που ρωτάτε για τον Κασσελακη έχετε ποτέ σας παραστεί σε καμία Επέτειο για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου  στα 50 χρόνια μέχρι σήμερα;

Όχι τίποτε άλλο, απλά για να ξέρουμε τι λέμε.!!
************************************************

Ήμουν «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αποσπάσματα από τη συνομιλία μας.

 Εάν υπήρχε κάποιο περιθώριο στο ύψος αυτού του μαξιλαριού -το οποίο έχτισε ο ελληνικός λαός με θυσίες και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με χρηστή διοίκηση- αυτό θα μπορούσαμε να το είχαμε διαχειριστεί λίγο καλύτερα.

 Έχει μια εμμονή με την αύξηση των φόρων. Ίσως και μια ιδεοληψία εναντίον της μεσαίας διαστρωμάτωσης στην κοινωνία. Εγώ δεν είμαι υπέρ της φοροεπιδρομής.

******************************************************

Τα ΜΜΕ είναι το επισφράγισμα της μεγάλης κακίας, της ψευτιάς,της αλητείας, της βοθριλας, της ανικανότητας που μαστίζει την ενημέρωση.
Είναι τόσο ανύπαρκτοι επειδή δεν μπορούν να είναι άξιοι. Φουκαριαρηδες θα τους ονομάσω.
Μαζεύουν στα πάνελ τη Μαρα τη Σάρα και το κακό συναπάντημα. Μόνο γι αυτό είναι ικανοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου