Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Our Village - Πρόγραμμα για μία Νέα Εποχή...

Οι καιροί απαιτούν Αναγένηση του Συλλόγου και μέσα από αυτόν ουσιαστικά τη γένεση ενός Καινοτόμου & Υπερσύγχρονου συλλόγου του 21ου αιώνα με στόχο την παραπέρα  ουσιώδους προοδευτικού προγραμματικού πλαισίου για ένα ευοίωνο μέλλον του χωριού. 

Σημαίνει  Ψηφιακώς Μετασχηματισμένο & Συγχρονισμένο με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση με την Επανάσταση της Πληροφορίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη!

  Σε συγχρονισμό με τις επιταγές των καιρών, Επανάσταση της Πληροφορίας – Βιώσιμη Ανάπτυξη Οικονομική Άνθηση – Κοινωνική Πρόοδος – Περιβαλλοντική Προστασία!

Σημαίνει ότι ο σύλλογος χωρίζεται σε ομάδες δράσης και θεματικές ενότητες όπου τα μέλη αδιάλειπτα με φυσική παρουσία και ηλεκτρονικό τρόπο δρουν, συζητούν, παράγουν πολιτική!

 Ο σύλλογος θα  έχει θέσεις, προτάσεις  που είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και που κάθε μέλος θα τα στηρίζει και θα τα προασπίζεται και η εκάστοτε προσωπική άποψη/γνώμη  θα συγχρονίζεται με την συλλογική θέση!

Να γράψουμε  την πραγματικότητα με το όνομα της!

Νέοι/Νέες που δεν χαρακτηρίζονται από σταθερό τόπο εργασίας και διαβίωσης, στην περίπτωση που επιζητήσουν ενασχόληση με τον σύλλογο να βρίσκουν τη  δυνατότητα συμμετοχής!

Με την αναγένηση του συλλόγου ο Καινούργιος πια  Οργανισμός οφείλει και θ’ αγκαλιάσει μια ισχυρή – σύγχρονη – καινοτόμα προσέγγιση!

 Απαιτείται πλήρη απομάκρυνση στοιχείων παλαιοκομματικού λόγου...

 Αντιπολιτευτική ρητορική η οποία δεν θα διστάσει να υπερψηφίσει και χειροκροτήσει τα θετικά βήματα του Δήμου της [εριοχής,  θα εστιάζει σε αντικειμενική  κριτική, με βελτιωτικές προτάσεις σε σημεία τα οποία πραγματικά είναι προβληματικά!

Θα παραχθεί και θα προταχθεί στουςχωριανούς ένα όραμα βάθους τουλάχιστον 15 χρόνων μπροστά, το οποίο θα προκαλέσει το άμεσο ενδιαφέρον της νέας γενιάς, το οποίο θα αποκρυσταλλώνεται σε κάποιους στόχους!

Ένα χωριό όπου θα υλοποιεί  μεταρρυθμίσεις & μεγαλόπνοα έργα!Ένα χωριόπου θα διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στην περιοχή του Δήμου , του Νομού και πιο πέρα.....

Εν ολίγοις απαιτείται το πρόταγμα ενός πραγματικού  – σύγχρονου –  Οράματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου