Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Νεανικό Ιστολόγιο.....Team building.......«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» ~Ανδρέας Κάλβος~

Έτσι ακριβώς, λοιπόν, κάθε αγώνας στη ζωή μας απαιτεί γενναιότητα! Καμία ψυχολογική ανάσταση και κανένα όνειρο δεν πραγματοποιείται δίχως τόλμη και θάρρος! Το όραμα χωρίς δράση είναι ονειροπόληση και η δράση χωρίς όραμα είναι ένας εφιάλτης.

 Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

 θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.

-------------------------------------------------------

Χωρίς θετικές προσδοκίες, δεν μπορείς να δημιουργήσεις!

Να ζεις τη ζωή, όχι μόνο να τη διαβαίνεις...

«Χαίρε στους Τρελούς.... Αυτοί ωθούν την ανθρώπινη φυλή μπροστά! Αυτοί που είναι τόσο τρελοί ώστε να νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο …… Είναι εκείνοι που τελικά τον ΑΛΛΑΖΟΥΝ»

--------------------------------------------------

Πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις ό,τι δεν κάνουν οι άλλοι για να έχεις ό,τι δεν έχουν οι άλλοι!

(Les Brown, -Αμερικανός συγγραφέας)

Είναι χρέος μας, να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής κυρίως τους νέους μας, ώστε, όλοι μαζί, να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο τοπίο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Με διάλογο, με διαφάνεια, με ήθος και εντιμότητα!

Do you Chat online with your friends?

Team building.......
«I Have a Dream».
-------------------------------------------------
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Τον Μαρτυρικό και Ιστορικό τόπο με την μακραίωνη ιστορία,  τις ζωντανές πολιτιστικές παραδόσεις και  τις φυσικές ομορφιές!

Τα  χωριό μας, ζωντανό «κεφάλαιο» της ελληνικής ιστορίας, με τις κομβικές για το χωριό μας περιόδους. Ο Τόπος ..............., αποτελούν συστατικά στοιχεία της Εθνικής μας κληρονομιάς, ταυτότητας και μνήμης.

Ταυτόχρονα η περιοχή μας μπορεί να γίνει ένας σύγχρονος τουριστικός πόλος έλξης με μεγάλη ακτινοβολία. Ο .....................τοπ'ια και αξιοθέατα........τα αγροκτηνοτροφικά, γαλακτοκομικά και άλλα τοπικά προϊόντα, ..... εστιατόρια, περιμένουν τον επισκέπτη του χωριού μας. Πρόκειται, για μια περιοχή υψηλών δυνατοτήτων, που διεκδικεί και κατακτά καθημερινά ένα δυναμικό μέλλον.

Είναι χρέος μας, να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής κυρίως τους νέους μας, ώστε, όλοι μαζί, να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο τοπίο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης.
 Με διάλογο, με διαφάνεια, με ήθος και εντιμότητα!

Με αυτό τον στόχο, ξεκινήσαμε την 1η Ιανουαρίου 2024 έναν νέο κύκλο συζητήσεων και εργασιών  του χωριού μας.
 Το στοίχημα είναι συλλογικό και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να το κερδίσουμε μέσα από μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Φιλικά
Αθανάσιος Στάμος &
Δέσποινα Μιχαλοπούλου - Στάμου 
--------------------------------------------------------
Οργανόγραμμα Δήμου Καλαβρύτων

Συνεδριάσεις  Επιτροπών
Συνεδρίαση ..... Επιτροπής 15-12-2023

Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της .... Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Σχολείο  την 15η του μηνός ........ έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ....

1. Περί αποδοχής και τροποποίησης....

2. Περί έγκρισης ..................
3. Περί .......

Ο Πρόεδρος της  Επιτροπής
------------------------------------------------------

Έχω κρατήσει κάτι που μου είχε πει ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, ότι αν καταφέρεις να φτιάξεις μια ομάδα, μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Σε όποια θέση βρέθηκα, έδινα πάντα βαρύτητα στο να φτιάξω την ιδανική ομάδα. Πιστεύω και μου το έχει αποδείξει η ζωή πως μέσα από τη συνεργασία πετυχαίνεις τα πιο ακατόρθωτα πράγματα.

Γι’ αυτό δεν δίνω τόσο σημασία στις δεξιότητες όσο στη διάθεση των ανθρώπων για δουλειά και στον ενθουσιασμό τους. Πάντα βρίσκεις τι να κάνεις έναν άνθρωπο που σκέφτεται θετικά κι έχει κέφι για δουλειά.
-----------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου