Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Γίνε μέλος....ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...

Στα social media της  σκέψης "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ" θα δημοσιεύονται  αναρτήσεις κάτω από τις οποίες θα μπορούν όλες και όλοι να σχολιάσουν, να τοποθετηθούν, να ρωτήσουν και να απαντήσουν!

Στόχος η ανταλλαγή απόψεων μέσω δημιουργικού διαλόγου ώστε να δημιουργείται μία νέα θέση κάθε φορά η οποία θα καταγραφεί ως προτεινόμενη από το "THINK TANK",( Δεξαμενή Σκέψεων) αποτέλεσμα που προκύπτει από τη συμμετοχή όλων μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην επιρροή που μπορεί να αποκτήσει σε μελλοντικό χρόνο καθώς θα "παίζει" το δικό της ξεχωριστό ρόλο στη λήψη συλλογικών αποφάσεων!

Για παράδειγμα αν ένας μεγάλος αριθμός χωριανώ -πολιτών εκφράζουν συντεταγμένα και σοβαρά την αποδοκιμασία τους μέσω της κίνησης- σκέψης "ΠΡΩΤΑ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ" για κάποια ενέργεια της εκάστοτε Αρχής τότε να είστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη θα λάβει πολύ σοβαρά το "μήνυμα" πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση καθώς σκοπός μας είναι να υπάρχουν συγκεντρωμένες με αξιόπιστο τρόπο προτάσεις και επιχειρήματα από ειδικούς ή επιστήμονες καθώς και από μεγάλο αριθμό πολιτών οι οποίες δεν θα επιδέχονται εύκολα αμφισβήτηση.

Επίσης αν για παράδειγμα 1.000 πολίτες με ειδικούς ή επιστήμονες ανάμεσα τους εκφράζουν μια ποιοτική πρόταση για κάποιο θέμα στο οποίο το κράτος δεν έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα τότε και σ' αυτή την περίπτωση το δικό μας, πάλι, "THINK TANK" δρομολογεί εξελίξεις με ότι συνδέεται μ' αυτές.

Πάμε να δημιουργήσουμε "κάτι που δεν υπάρχει" και κυρίως πάμε να φέρουμε μία καλύτερη "επόμενη ημέρα" στη χώρα μέσα από τη γνώση και την αξιοπρέπεια, κάτι που λείπει σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και μόνο και δεν έχουμε σε καμία περίπτωση το χρόνο και την όρεξη αν θέλετε να ασχοληθούμε με ανθρώπους που ίσως εμφανιστούν για να προκαλέσουν "πανικό" και "απαξίωση" στην όλη προσπάθεια με "μίζερη" λογική και ρητορική.

Τους ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν καθώς έχουμε πάρει και εμείς τα δικά μας μέτρα σε  επίπεδο Δήμου - Νομού!

Επιτέλους οι πολίτες, θα μιλήσουν και θα ακουστούν με σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Σε περιμένουμε, λοιπόν!

Γίνε μέλος στο Facebook πατώντας εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου